vineri, 20 aprilie 2012

Realitatea mă izbeşte în tâmplă

Că mă îngrozesc tot felul de ştiri urâte, oribile, despre rasa umană şi ce sunt componenţii ei în stare să facă, nu este o noutate.
De fiecare dată când mă confruntam cu genul acesta de ştiri, ori schimbam canalul, ori închideam browserul, ori schimbam foaia.
În această seară am citit un articol ce m-a facut să simt o revoltă stomacală...la propriu
Redau un fragment:

"Un filmulet postat pe internet arata o femeie, care zacea pe asfalt dupa ce a fost lovita de o masina, cum este jefuita de doi romi, un barbat si o femeie.

Fara sa le pase de cei prezenti, cei doi iau bagajele femeii care zace pe asfalt si fura ce gasesc de valoare in ele. Atat barbatul, cat si femeia cauta de zor prin genti si dosesc cu abilitate diverse obiecte in haine.

In jurul victimei si a celor doi hoti au aparut mai multi oameni, care insa se agita si nu par sa faca nimic pentru a o ajuta pe femeia lovita de masina. "






În faţa unor asemenea fapte, rămâi mut. 
Alooo, cei ce vegheaţi la binele cetăţeanului, mai este cineva în această ţară care să pună genul acesta de oameni la punct sau suntem singuri, caz în care ar trebui să ne dotăm fiecare cu pistol/puşcă/mitralieră/plici, fiecare după posibilităţi şi să ne apărăm singuri..

2 comentarii:

  1. Iar primarul orasului a spus despre femeia victima ca e handicapata si ca ii trebuie un control psihiatric. Asta e tara in care traim...pacat ca e locuita.

    RăspundețiȘtergere