sâmbătă, 17 august 2013

Catina cu miere

Daca aveti copil hotarat sa ia fiecare virus existent in gradinita, dar pe fiecare, fara sa rateze vreunu', daca sunteti cu sistemul imunitar in pom si pomul in aer, va recomand sa va luati lumea-n cap, sa cutreierati pietele si sa cumparati catina.


O aduceti frumusel acasa, ii faceti cunostinta cu ambientul, o racoriti bine in cateva ape, indepartati impuritatile, nu de alta, da' nu se cade, ii stricati blazonu'.
O lasati sa se zvante si o azvarliti in borcane, cat sa umpleti 70% din el.
Dupa care adaugati peste catina miere buna de tot, acea miere ce-o tineti pentru musafiri, soacra, nasi :)

Se pun borcanele la frigider pentru 10 zile. Grija voastra ramane sa infigeti lingura de lemn in fiecare dimineata si sa amestecati in ele, sa nu se plictiseasca.
Dupa 10 zile, in fiecare dimineata cum cadeti din pat, hap o lingurita de catina.



2 comentarii:

  1. Bravo pentru tratamentul naturist. Așa e rețeta, și noi practicăm „cătinoterapia” de câțiva ani, cu rezultate evidente. Încearcă și niște descăpăceală de faguri, de la un apicultor. E un stimulent teribil al imunității, dar natural, nu dă afecțiuni autoimune, de-alea de se atacă organismul pe sine însuși. :) Și mai știi un remediu: sucul de morcovi și mere. Dă-i copilului din abundență. Fă-i preparate culinare cu morcov ras (salată de somon afumat cu morcov ras, e o nebunie).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suc de morocovi si mere il practicam de ceva timp :), iar morcov mananca constant, zici ca e iepure :)))
      Din pacate, nu stiu niciun apicultor prin zona, pentru faguri, dar o sa caut prin piete.

      Ștergere